Sinnek

Sinnek – Fremtiden er gul

Sinnek er resultatet af Bernardo Ecanarros team af professionelle og erfarne udviklere, som nu giver os deres bud på fremtiden. Det er en markedsleder virksomhed med over 50 års erfaring og som står stærkt på, sikkerhedsgarantier og konstant udvikling.

LAK Grossisten kan som de første, uden for Spanien, lancere de nye og revolutionerende produkter fra sinnek. Materialet er af topkvalitet til en fornuftig pris, og hæver standarden for lak til et endnu højere niveau.

Globalt brand – Bæredygtig filosofi

Sinnek tilbyder 68 farver og omrøring er ikke nødvendigt. Et ekstra plus ved Sinnek produkterne er også, at udsprøjtning er lettere.jeux gonflables

Sinnek er et globalt Brand, som tilbyder premium produkter med en høj innovationsgrad. Et kraftigt fokus på udvikling sikrer effektivitet og bæredygtighed i forhold til ressourcer, priser, processer og hele filosofien bagved.

Bedre på flere parametre

Sinnek er en ny vandbaseret lak til biler med de nyeste pigmenter og bindere. Sinnek er dedikerede omkring at levere en særlig god kvalitet, på effektivitet for kunden og et perfekt farvematch udviklet med den nyeste teknologi. Sinnek er bare et premium produkt lavet af specialister og for specialister, som ønsker sikkerhed og rentabilitet i hverdagens arbejde.